Welke luiers voor een luiertaart? Deel 1: Welke maat luiers?

Voor een luiertaart kunt u het beste gebruik maken van een grotere maat luiers, wij raden u aan om luiers in maat 3 gebruiken voor uw luiertaart.baby in luier - maat luiers

Van de kleinere maten luiers hebben de kersverse ouders namelijk vaak al voldoende voorraad. Ook is de baby hier al vrij snel uitgegroeid en het zou natuurlijk zonde zijn als de luiertaart ongebruikt blijft staan.
Een voordeel van het gebruiken van een wat grotere maat luiers is dat de ouders de luiertaart nog enige tijd kunnen bewaren en deze kan dan als sfeerelement dienen bij volgende kraamvisites of op het kraamfeest. Ook is het een leuke decoratie voor op de babykamer.
Maat 3 is een maat luiers waarin de meeste baby`s toch wel een tijdje bljven hangen. Dus zelfs al mochten de de ouders al voorraad hebben ingeslagen van deze maat is de kans groot dat ze er meer van nodig zullen hebben.

Wanneer u gebruik maakt van luiers maat 3 voor uw luiertaart heeft u dus meer zekerheid dat de ouders de luiertaart ook daadwerkelijk zullen op gebruiken en dat deze niet als duur verpakkingsmateriaal in de prullenbak verdwijnt. Een geweldige luiertaart als kadoo die ook nog eens gebruikt gaat worden door de ouders is tenslotte het doel.

Bestel nu uw Pampers en Huggies luiers in onze webshop!

Volgende week het volgende deel uit de serie: Welke luiers gebruik ik voor een luiertaart? deel 2: Welk merk luiers.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>